Gastenboek

Afzender:        Familie Karsten, Nijverdal – zaterdag, 7 december 2019 om 16:34
Wij hebben onze badkamer laten renoveren. We zijn super tevreden over het contact en de deskundigheid en de klantvriendelijkheid van het bedrijf.

Afzender:        Marcel Bennink, Enschede – donderdag, 28 november 2019 om 21:28
Bedankt voor je inzet en je vakkundige aanpak. Ik kan niets anders zeggen dat het er goed en mooi uitziet. Je weet waar je het over hebt en dat is te zien aan het eindresultaat. Top!! MK Bouw een aanrader!!

Afzender:        Fam. van de Bunt, Borne – woensdag, 2 september 2015 om 17:26
Martin en zijn hulp hebben bij ons de badkamer grondig verbouwd: eerst alles strippen en slopen, badkamer en WC moesten van elkaar gescheiden worden en beiden moesten opnieuw worden opgebouwd en geïnstalleerd. Badkamer met ligbad, Zowel badkamer als WC met vloerverwarming.

Nu de klus is geklaard, kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn over het resultaat: alles werkt naar behoren en het geheel ziet er prachtig uit. De afwerking is netjes en secuur gebeurd. Dat merken ook vrienden op, die de nieuwe badkamer en toilet zien (en keuren).
De communicatie was prettig en helder, hoewel Martin concreter mag zijn, in geval er (onverwachte) meerkosten zijn.
Prettig was, dat iedere dag ‘de bouwput’ netjes werd achtergelaten. Elke dag werd er opgeruimd en gestofzuigd.
Het tempo lag niet heel erg hoog, maar dat was voor ons geen probleem, omdat het een aangenomen klus was.

De werkzaamheden waren steeds in overeenstemming met onze wensen. Wat dit laatste betreft: ook de communicatie tijdens en over het werk was helder en prettig,. Zo mogelijk konden er kleine wijzigingen in de plannen optreden, omdat onze inzichten / wensen veranderden en ook omdat Martin ons suggesties kon doen om tot een beter resultaat te komen. Kortom: er was souplesse. Bovendien was het geheel ook niet ongezellig.
We kijken terug op een prettige bouwperiode en genieten van onze bad- en toiletruimte.

Afzender:        fam Pals, Enschede – maandag, 6 oktober 2014 om 16:58
Martin, wederom bedankt voor de werkzaamheden. De muren en de vloeren op de 2 slaapkamers en de studeerkamer zijn weer als nieuw! Het weekend voordat Martin begon met zijn werkzaamheden bleken we lekkage te hebben in de vloer van de studeerkamer. Martin hierover gebeld en advies gevraagd. Hij is direct gekomen en heeft het direct gerepareerd! Wat een super service! Ook tegenslagen kan Martin goed incasseren. Hij zorgt dat alles correct wordt afgeleverd, al kost hem dat meer uren dan voorzien! Wij zijn wederom zeer goed te spreken over MK bouw en zullen Martin bij een volgende klus zeker opnieuw benaderen!

Groeten Benno en Lydia.

Afzender:        Gerard en Anja Willemsen – zaterdag, 4 oktober 2014 om 09:37
Beste Martin en collega, Zoals aangegeven in maart, nadat jullie werkzaamheden voor ons hebben verricht, om jullie bij een volgend project wederom te benaderen is dit nu in september gebeurd. Fijn dat jullie weer goed werk hebben afgeleverd. Heel tevreden. Wij zeggen het zeker voort

Afzender:        J.Zandbelt – vrijdag, 4 april 2014 om 17:51
Martin heeft bij ons renovatiewerk van de keuken gedaan naar volle tevredenheid. Positief ingesteld, hartelijke mensen, kundige vaklui. Effectieve administratieve handelingen en telefonische communicatie.

Afzender:        Gerard en Anja Willemsen – vrijdag, 28 maart 2014 om 18:54
Beste Martin en collega, Wij zijn erg tevreden over de renovatie van onze schoorsteen, deze ziet eruit als nieuw. Jullie hebben netjes gewerkt en zijn prettig in de omgang. Als er nog eens werkzaamheden verricht moeten worden zullen wij jullie beslist benaderen. Heel hartelijk dank.

Afzender:        Roethof – dinsdag, 18 maart 2014 om 19:59
Martin en collega hebben bij ons het toilet, de berging en schuur verbouwd/aangepast. Dit naar onze tevredenheid. Het contact was zeer goed en prettig en de kwaliteit zeer goed.

Afzender:        Endy Ekkel – zaterdag, 07 december 2013 om 09:02
Martin heeft bij ons een klein raampje met kozijn vervangen en zijn zeer tevreden over zijn werk en het contact was super!!!
mvg..Fam. Ekkel

Afzender:        H. Schutte – dinsdag, 19 november 2013 om 11:27
Werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd……

Afzender:        Jeroen Boelaars – zaterdag, 26 oktober 2013 om 12:44
Via deze weg een hartelijke dank voor het fijne contact tijdens het eerste gesprek, de flexibiliteit tijdens het plannen van de opdracht en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.
Daarnaast een speciale vermelding voor het prettige contact tijdens de werkzaamheden en de kwaliteit ervan.

Ik ben zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en raad MK-Bouw daarom van harte aan!

Afzender:        Fam. Klatser – zondag, 25 augustus 2013 om 12:27
2 schoorstenen gerenoveerd in 3.5 dag, keurig werk, netjes achter gelaten.

Goed werk Martin en Ronnie, wij zijn heel tevreden!

Afzender:        Fam. Muis – zaterdag, 29 juli 2013 om 18:15
Martin en Ronnie, een mooi duo dat goed werk levert. Muren zijn strak gestuukt, tegels gezet en contactdozen netjes in de muur gemaakt. Vensterbank gerepareerd en we hebben hun tips opgevolgd voor het schilderen van het plafond en andere werkzaamheden.

Afzender:        M. de Jong – zaterdag, 15 juni 2013 om 23:14
Martin is net een week bij mij aan het werk geweest om de kamer, keuken en gang op te knappen. Hij heeft o.a. geschilderd,gesausd, gestuct en een vloer gelegd en het resultaat mag er zijn. Het ziet er allemaal piekfijn uit en ik heb al meerdere positieve reacties gehad. Martin, bedankt voor het mooie resultaat!!!

Afzender:        fam Pals – vrijdag, 26 april 2013 om 21:51
MK Bouw heeft bij ons de douchecabine verwijderd en een inloopdouche gemaakt. Het is erg mooi geworden! Tevens hebben we een verlaagd plafond laten maken door MK Bouw. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden. Martin geeft vrijblijvend goed en eerlijk advies, denkt mee met de klant, is een gezellige maar zeker ook een professionele vakman. Hij is van vele markten thuis! Heb je een klus dan bevelen we MK Bouw van harte aan! Martin bedankt! groeten fam Pals

Afzender:        S. Kamphuis – woensdag, 13 juni 2012 om 21:51
Mooie nieuwe site, Martin! En nog bedankt voor het uitstekend uitgevoerde schilder- en behangwerk.
Het ziet er prachtig uit. Net als de keuken, dat is ook een plaatje en het is een plezier om erin te werken.
En alle andere klusjes. Ja, jullie zijn van alle markten thuis.
Toppers, dat zijn jullie, en gezellig ook nog.

Afzender:        Anneke Vloon – woensdag, 13 juni 2012 om 20:37
Hallo Martin, hier even een bedankje. Wat een extreem goede en snelle service heb je ons geboden!
Geweldig! Vanmorgen gebeld, nu is ons probleem, waar we echt geen raad mee wisten, al verholpen.
Wat fantastisch dat zulke mensen nog bestaan. Hulde!
We weten waar je huis woont!
Hartelijke groet, Martin en Anneke Vloon

Afzender:        Dierenkliniek Enschedesestraat – maandag, 11 juni 2012 om 22:29
Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe website en als er weer eens iets moet
gebeuren qua bouwen of repareren weten we jullie te vinden, want jullie
leveren kwaliteit voor een hele schappelijke prijs en denken echt mee over
een goede oplossing!!

Afzender: Take en Nathalie – vrijdag, 1 juni 2012 om 14:50
Martin, goed werk afgeleverd bij plaatsen van onze prachtige tuindeuren!
De woonkamer lijkt een stuk groter en hierdoor leven we veel meer buiten.

Ziet er mooi uit in jaren 30 stijl!

En het was natuurlijk gezellig met jullie.

Afzender: A.M. Achterhuis – maandag, 4 juli 2011 om 21:57
Hallo beste lezers,Nadat door diverse omstandigheden de verbouwing van mijn huis helemaal dreigde te vertragen, heb ik diverse aannemers gevraagd voor een offerte voor het ombouwen van de aanbouw (keuken hal badkamer) naar keuken, en het ombouwen van de kelderruimte naar hal met toilet en de wens dat het voor mijn verjaardag midzomer 2011 klaar zou zijn.Ik kreeg van Martin een mooie offerte, goed van prijs en de belofte dat mijn keuken een paleisje zou worden. Nou, die belofte heeft hij waargemaakt samen met Ferry.
Hij bleef heel mooi in stijl met mijn jaren 30 huis.
Bij al mijn gasten van mijn verjaardag viel de mond open van hoe mooi het was geworden.Top, Top, Top keuken geworden! Ik ben me nu trots mede dankzij hun! Als ik het kon liet ik mijn badkamer ook door hem doen. Wat een fijne werkers en met veel humor! Jullie krijgen de foto’s nog.Bedankt Knapperds!Liefs Anastatia(O ja, ik zit er zo vol van dat ik het ook al mijn passagiers vertelde in de bussen van Twents/Connexxion) X
Afzender: Je kapstertje – zaterdag, 26 maart 2011 om 18:43
Hoi Martin, kheb net je kaartje gevonden in mijn laars :-)…
Was even benieuwd naar jouw site..
Leuk hoor!! Goed werk!!We houden je in gedachten!!
Groetjes Angela
Afzender: Harry – donderdag, 10 februari 2011 om 19:55
Martin is 4 weken naar volle tevredenheid aan het werk geweest. Het betrof hier een renovatie van een badkamer en plaatsen van 2 toiletten. Tevens heeft Martin als tussenpersoon gefungeerd voor onderaannemers. We zijn volledig tevreden en de afspraken die vooraf gemaakt zijn over de prijs zijn volledig waargemaakt.
Prijs kwaliteitsverhouding zijn in evenwicht.Martin nogmaals bedankt.M.vr.gr.
Harry en Betty.
Afzender: Fam. Busi – zaterdag, 9 oktober 2010 om 10:37
2 weken lang is MK Bouw en Renovatie bij ons aan het werk geweest voor een overkapping achter thuis.
Wij hebben veel mensen bij ons thuis aan het werk gehad, maar zo enthousiast als over MK zijn we tot op heden niet geweest. Naast het feit dat het geleverde werk perfect naar wens en van hoge kwaliteit was, waren het ook zeer klantvriendelijke, professionele en vooral ook hele leuke mensen! Bij deze willen wij MK dan ook van harte aanbevelen aan alle mensen die op zoek zijn naar een professioneel maar ook leuk bedrijf dat werk aflevert dat tot in de puntjes is verzorgd. Mannen, onze complimenten! En ga vooral zo door!Als er weer eens iets aan onze woning moet gebeuren, dan weten we jullie te vinden.Groet en hopelijk tot weerziens,Familie Busi
Afzender: dr. W.J. Caspers – woensdag, 13 mei 2009 om 21:07
Ik heb zeer goede ervaringen met het bedrijf MK
Bouw- en renovatiewerkzaamheden. De heer Martin Kooistra is mijn aangetrouwde neef. Hij heeft bij verscheidene gelegenheden onderhoudswerkzaamheden aan mijn bungalow verricht.Ik kan het bedrijf MK van harte aanbevelen.
Dr. W.J. Caspers
Afzender: Johan&Anny Nijland – woensdag, 13 mei 2009 om 19:39
Martin bedankt dat je de badkamer en de toilet wel goed en netjes hebt gerenoveerd, nadat twee andere aannemers er een puinhoop van gemaakt hadden.Groetjes van Johan&Anny.