Overkappingen

Overkapping laten plaatsen door MK BOUW

U wilt graag meer gebruik maken van uw tuin en denkt er over om een overkapping te laten plaatsen.
MK Bouw, gevestigd in Hengelo, heeft een ruime ervaring met het maken van overkappingen.

MK Bouw probeert zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Ze geven goed advies (volgens bouwbesluit) en duidelijke uitleg.
MK Bouw heeft als een van de eerste bedrijven het keurmerk kwaliteitsvakman ontvangen. Een keurmerk wat alleen toegekend wordt bij een hoge klanttevredenheid.
MK Bouw kan de aanleg van een overkapping geheel in eigen beheer uitvoeren.
Daarnaast leveren wij alle A-merken hout, beplating en harmonicadoek tegen scherpe prijzen.

overkapping laten plaatsenVoor welke overkapping kiest u?

U heeft weinig schaduw in uw tuin en wilt een deel overkappen om een schaduwrijke plek te creëren dan zijn er verschillende opties.
Er kan een overkapping aan de gevel van het huis gemaakt worden of losstaand van het huis. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping achter in de tuin. U kunt kiezen voor een goedkopere oplossing door een frame te laten plaatsen met Nesling harmonicadoek.

Wilt u een overkapping van een meer duurzaam materiaal dan is een frame met beplating een goede oplossing.
Voor de windveren, waarmee de overkapping wordt afgewerkt, kunt u kiezen voor hout of onderhoudsvrije kunststof beplating.

Wilt u een overkapping om zo langer te kunnen genieten van uw tuin als de temperatuur wel goed is, maar het wat regent of om ’s avonds zo lang mogelijk beschut buiten te kunnen zitten? Dan is een overkapping met ingebouwde spotjes een goede oplossing. En mocht u ook graag buiten kunnen zitten terwijl het buiten kouder wordt dan kan MK Bouw ook ingebouwde heaters aanbrengen in de overkapping.

Ook kan het zijn dat u graag een overkapping wilt om beschut en droog in de tuin te kunnen zitten, maar wilt wel optimaal genieten van het zonlicht dan is een overkapping met veiligheidsglas een mogelijkheid. U krijgt dan een beschutte plek, waar wel de zon komt.

Overkappingen in hengelo

overkapping