Vloeren laten leggen

PVC Vloer of Portugese Vloer laten leggen

U wilt graag een andere vloer in, bijvoorbeeld, de huiskamer of betrekt binnenkort een nieuwbouwhuis, maar u heeft nog geen keuze gemaakt voor de vloeren? Of u heeft een schuur / garage en wilt hier graag een coating op de vloer laten aanbrengen?
MK Bouw, gevestigd in Hengelo, heeft een ruime ervaring met het leggen van diverse soorten vloeren.
MK Bouw probeert zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Ze geven goed advies (volgens bouwbesluit) en duidelijke uitleg.
MK Bouw heeft als een van de eerste bedrijven het keurmerk kwaliteitsvakman ontvangen. Een keurmerk wat alleen toegekend wordt bij een hoge klanttevredenheid.
MK Bouw kan het leggen van vloeren geheel in eigen beheer uitvoeren. Daarnaast leveren zij alle
A-merken laminaat, pvc vloer, tegels etc. tegen scherpe prijzen.

Voor welke vloer kiest u?

Er zijn veel mogelijkheden. Een paar ideeën:
U heeft kleine kinderen en/of huisdieren en wilt een vloer die makkelijk te onderhouden is. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een laminaatvloer of een laminaatvloer met PVC laag. Ook kunt u kiezen voor een PVC vloer.
Een PVC vloer wordt altijd naadloos gelegd: erg makkelijk in onderhoud dus. Laminaatvloeren kunnen naadloos gelegd worden of met V en groef.

Voorbeelden van PVC vloeren

pvc vloeren

pvc vloer

Voor ruimtes, zoals hal, gang, keuken, wordt vaak gekozen voor een tegelvloer. Dit kan strak en modern, maar in een oud huis kan het ook mooi zijn om te gaan voor een vloer passend bij het huis. Denk eens aan een Engelse vloer of granitotegels. Voor een mediterrane uitstraling is een Portugese tegelvloer een idee.
Voorbeeld Engelse vloer

Voorbeelden van Portugese vloeren

portugese vloer

portugese vloeren

Maar u kunt ook kiezen voor een vloer van natuurlijke materialen. Dan kunt u kiezen voor natuursteen, zoals graniet of marmer.

Het kan zijn dat u een schuur, garage of werkplaats heeft en graag een vloer wilt die in onderhoud erg gemakkelijk is. Denk dan eens aan het laten aanbrengen van een coating. Dan krijgt u een sterke, gladde vloer en is het geen probleem dat er, bijvoorbeeld, olie op lekt.